VENEILYKURSSIT VERKOSSA

Verkkokurssit pääset aloittamaan saman tien

Smartum, ePassi ja Edenred

Mikäli haluat käyttää työsuhde-etuasi veneilyn opiskeluun, niin toimi seuraavasti:

1. Osta kurssi normaalisti käyttämällä alennuskoodia, jolla saat kurssin ilmaiseksi. (Koodi on Smartum, ePassi tai Edenred)
2. Kurssi aukeaa heti käyttöösi.
3. Maksa kurssi ”setelillä” oman palveluntarjoajasi palvelussa tai lähetä osoitteeseen Social Ark Oy Pohjoiskaari 21 C15 00200 HKI
4. Mikäli maksoit vain osan, niin saat loppuosasta laskun sähköpostiisi.​

Veneilykurssit.fi jäsenyys 12kk

Kaikki kurssit vuodeksi käyttöösi. Jäsenyys sisältää myös kaikki jäsenyyden aikana julkaistavat uudet kurssit. Saat lisäksi alennuksia vesillä tapahtuvista käytännön kursseista. (Vuoden jäsenyyden jälkeen voit halutessasi ostaa toisen vuoden -50% hintaan. Et kuitenkaan sitoudu mihinkään) Kurssien yhteisarvo on vuoden lopussa 315€.

Veneilyn perusteet

Kurssi tarjoaa erinomaisen pohjan vesilläliikkumiseen. Opit kaiken tarvittavan siirtyäksesi vesillä tapahtuvaan koulutukseen tai omatoimiseen harjoitteluun.

Saaristolaivurikurssi

Kaikkien veneilykurssien isä ja äiti. Tämä kurssi syventää perusteilla oppimiasi asioita ja tarjoaa erinomaisen pohjan kaikkeen veneilyyn.

Rannikkolaivurikurssi

Kurssi jatkaa siitä mihin saaristolaivurikurssi loppuu. Kurssi on vaatimuksena kansainvälistä huvivenelupakirjaa varten.

Satamamanööverit

Tällä kurssilla opit miten venettä käsitellään satamassa ja esim. miten kiinnitytään eri tuulensuunnilla poijuun, aisaan tai kylkiparkkiin.

Meri-VHF

Opi Meri-VHF:n käyttäminen kansainvälisten sääntöjen mukaisesti. Kurssi valmentaa sinut onnistumaan Traficomin tentissä.

Veneilykurssi lahjaksi?

Voit nyt ostaa 39€-249€ suuruisen lahjakortin lahjaksi. Lahjan saaja voi käyttää lahjakortin suuruisen summan mihin tahansa verkkokurssiin (39€-149€) tai ensi keväänä vesillä tapahtuvaan koulutukseen (249€).