Saaristolaivurikurssi - veneilyn perusteet

Suomen suosituin.

1
opiskelijaa

Toteuttamamme saaristolaivurikurssi on kävijämäärältään Suomen suosituin veneilykurssi.

1 kk
kurssi käytössäsi

Voit opiskella omaan tahtiisi ja kerrata haluamiasi osioita kokonaisen vuoden ajan.

1 %
rahat takaisin takuu

Me luotamme siihen, että opit kurssilla, joten ellet pääse läpi (vapaaehtoisesta) tentistä kahdella yrittämällä, saat rahat takaisin.

… tai lue lisää alta

MITÄ - MISSÄ - MILLOIN

MILLAINEN KURSSI?

Opiskelu tapahtuu verkkokurssilla. Oppitunnit ovat laadukkaita videotunteja, joissa kouluttaja opettaa kartan ja muiden apuvälineiden avulla veneilynperusteita ja navigointitaitoja saaristolaivurikurssin opetusohjelman mukaisesti. Oppituntien jälkeen pääset tekemään opittuihin asiohin liittyviä tehtäviä, joihin löytyy myös mallivastaukset. Oppitunteja on yhteensä seitsemän. Voit opiskella haluamaasi tahtiin, joko intensiivisesti kahdessa viikossa tai rauhassa kahdessa kuukaudessa. Kurssi on käytössäsi kahden vuoden ajan.

KUINKA ALOITAN?

Pääset aloittamaan opiskelun saman tien ostettuasi kurssin. Voit siis aloittaa vaikka tänään ensimmäisestä oppitunnista.  Muista kuitenkin, että täysipainoinen opiskelu vaatii lisäksi kirjan, kartan, astelevyn ja harpin.

MITÄ MUUTA TARVITSEN?

    1. Veneilijän merenkulkuoppi 1 – Saaristonavigointi (34€) HUOM! Kurssi on toteutettu kirjan painoksen 12 mukaisesti, mutta voit opiskella sekä vanhemmalla painoksella (jos sinulla sellainen on) että uusimman 13. painoksen kanssa.
    2. Astelevy (11,40€)
    3. Carta Marina, harjoitusmerikartta, uusin painos (13€)
    4. Harppi lyijyllä, Astrofus (11€)

Materiaaleja voit ostaa Navigointikaupasta tai noutaa liiton toimistosta.

ENTÄS TENTTI?
Kurssin jälkeen on mahdollisuus osallistua vapaaehtoiseen navigaatioseurojen järjestämään tenttiin. Syksyn 2020 tentit järjestettään seuraavasti:
– 25.9.2020  –  Useilla paikkakunnilla ympäri Suomea
– 11.12.2020  – Useilla paikkakunnilla ympäri Suomea
Näistä vapaaehtoisista tutkintotenteistä voit lukea lisää Suomen Navigaatioliiton sivuilta.

MUUTA OPISKELUSTA
Voit siis opiskella omaan tahtiisi. Useimmille meistä kuitenkin viikoittainen suorittaminen on tehokkainta, joten varaa kalenteristasi pari tuntia aikaa yhdelle tai kahdelle  päivälle viikossa. Yhden oppitunnin läpikäyminen kestää siis noin kaksi-viisi tuntia harjoituksineen.

Joonaksella on monipuolinen 35 vuoden matka- ja kilpapurjehduskokemus sisävesiltä aina Atlantille asti. Hän suhtautuu vesillä liikkumiseen intohimoisesti. Joonas on Suomen navigaatioliiton auktorisoima kouluttaja, jolla on oikeus opettaa saaristolaivuri- ja rannikkolaivurikursseja.

Intohimoisen  ja nöyrän suhtautumisen johdosta uusien ihmisten kouluttaminen veneilyn pariin on hänelle erityisen tärkeää. Tämä näkyy esimerkiksi kurssivideoiden laadussa ja lukuisissa käytännön vinkeissä, joita Joonas kertoo oppilaiden eduksi.

Joonas Tunturi

Auktorisoitu veneilykouluttaja

Asiakaspalautteita

Entä mitä mieltä asiakkaat ovat?

Kiitos Joonas kurssista! Kurssi oli hyvin rakennettu ja se sisälsi tärkeimmät asiat selkeästi selostettuna. Innostuin itse lukemaan ja laskemaan paljon.

Marjo

Kiitos hienosta saaristolaivurikurssista! Kaikki asia oli uutta ja tietomäärä valtava.

Ari

korvakuulokkeet tekevät opiskelusta häiriöttömän, loistavan oppimisympärisön, etenkin kun äänitys on onnistunut noin hyvin.

Henri

Tervetuloa opiskelemaan Suomen suosituimmalle veneilykurssille!